Hotdog




kram stina♥

Nyårsklädsel

Hallo Hallo där hemma. Enligt mitt tyckande så ser jag nyårskvällen som en fin dag då man ska vara klädd lite extra fint, men inte någonting man inte trivs i. Och jag tror att alla som går klädda i klänningar och tajta satintyg egentligen inte trivs i det. Utan jag tycker att man ska ha ett sovnattlinne. JA! En pyjamas eller ett nattlinne, för det är det bästa.

Se bara på den här snygga skönheten:

 
Det här fina nattlinnet ihop med mina bekvämaste kängor, sitter så bra!!!!

Ha något du sitter bekväm i och kan röra dig med, inte liksom blondinbella en bröstvisande klänning! Fy.
Var lika smart som Stina, inte som BlondinB.

kramar

Magont

Godkväll! Jag kan inte sova, sitter här vaken liksom bebis(ar) som behöver en napp. Har gaser, sitter och pruttar och fiser , massa underliga ljud. Åh herre min gud jag tror inte att jag mår alls så bra, vem kan jag väcka? Inte lillsyrran i allafall. Undrar om jag klarar av all värk. Aja ni tycker nog det är tråkigt med mig. Men.. iallfall imorgon kväll så är det självaste nyår! Kan inte tro det, vi lämnar tjugohundra åtta, Gud det här året har varit toppen.

Måste på toalett, Puss


Skulle du?.....

Äta all denna jord på 5minuter? .....




Hmm....låt mig tänka över saken..


Ut på promenad

Hej på er!

Har jävligt ont i magen, sitter här hemma klädd i en pyjamas och äter sirap och grädde som tröst för magen, men det värker över hela magen och snart så ger jag upp. Som tur är, så har jag Gloria & Elenor och Sarah som ringde för en stund sedan och frågade efter hur jag mår. Och när jag sa att jag mår skit så föreslog de en kall promenad tillsamans med Glorias söta hund som jag gillar så mycket. Så nu ska jag på promenad med mina dunderbara vänner.

Och vi får ses senare idag eller ikväll , jag lovar :)
Pussen kramen

Stackars unge

Schyssta föräldrar..


DAGENS

Hej igen kan väl lika gjärna skriva mer eftersom jag inte har skrivit så mycket på sistone. Idag efter att vi handlat ihjäl så var det dags för fika på ett jätte mysigt &fint café lite utanför stan. Jag och Gloria träffade på Elinor som också var ute på shopping, det var verkligen kul att ses och pratas vid. Elinor berättade att hon också flyttat in till Stockholm och jag blev hur glad som helst. Hur kul är inte det, en gammal mellanstadie kompis flyttar tillbaka och man kan börja umgås tillsamans och ses varje dag! Jo vi blev jätteglada och böt varandras nummer och lovade att vi skulle träffas flera gånger igen. Jag drack såklart en god kaffe latte! Jag älskar det. kaffe latte är alltid min favorit.

Idag är jag snäll och bjuder på min OUTFIT också! är inte det super kul , det var ju ett tag sedan sist.




Idag påminde jag lite om sommar & sol!


Och såklart....Röd Hello-Kitty klocka!


Mmm.mmmmmmmm.....

Mellandagsshopping

Mellandagsrea gör människor galna! Alla springer runt som galningar som om det vore brand i deras rumpor. Speciellt i stan, där kryllar det av kärringhorer som trängs och puttas & ibland också svär åt att man trängs för dem, vad gör dem med kläder, vem ser på dem och vem FAN bryr sig om dem? kan inte dem bara sitta hemma och lösa korsord? Det vore bättre för dem. Haha. Okej jag har i alla fall köpt lite saker de senaste dagarna sedan den 26:e har jag varit och sprungit fram och tillbaka i olika shoppingcentrum och egentligen så har jag gott om saker så jag har inte behövt så mycket mer.. Här kommer sakerna:



Den där populära affären GinaTricot. köpte tre toppar  för bara 79:- totalt. Och örhängerna där för 29:-.


Mums för underkläder. Det är så kul och köpa det. Det här fina setet för bara 240:-


Skortajm. Jag och Gloria köpte likadana skor från
Uglofiko, i äkta skinn & LouisVuitton!


Älsklingjeansen från
ZARA 455:- readraget!


Snyggt Röda dojor från
Teamsportia, 249:-.


En pyjamas till mig & en till mamma gulliga va? Och priserna är också gulliga. 199:- /styck.
Twilfit.


En Hello-Kitty resväska! Underbar & för bara 179:- REA!

Hejsvejs, ses!

God Jul & Gott Nytt År!

Hej allihopa!
Då har jag då firat klart min 17:e undrerbara jul. Har inte hunnit blogga eftersom jag haft väldigt julstressigt med nära och kära, men jag lovar att försöka ge mer tid åt bloggen. Det var underbart som varje år, maten var sååååå ljuvlig. Magen mådde jättedåligt efter julafton satt där i toaletten i nästan två dagar, men såklart gick jag ut när det var dags för frukost, lunch eller middag. Ärligt talat, magen mår inte bra. men jag har endå försökt att undvika tänka på det. Har precis vispat två stora paket grädde och nu sitter jag med en skål och vräker ner grädde och sirap i mig....MmmMmm.........Mums! Hur som helst, jag fick massor av klappar att öppna och riva sönder, fick en massa jättefina prylar, mest kläder. Och fy vad glad man blir va!?? Kunde inte sova den kväll'n. Och just det, Hade på mig den där prinsiga rosa klänningen, den var underbar och så hade jag en levande blomma på håret med två lockar jag hade fixat med hjälp av min Babyliss Hårlocktång!

I år firades Jul som alla andra år tillsammans med Mamma, Pappa, Lillasyster, Mormor + Morfar, Syster och hennes man och barnen såklart! Det är så fantastiskt. Har massor med bilder att bjuda på men, ni får nöja er med dem här etfersom bloggen krånglar lite, Så lite är väl bättre än ingenting.


Det fanns mycket mer julklappar under våran fina gran än dethär!


Gissa vad som var min favorit?...K börjar det på och ett äpple finns på. Mmmm..


Syster & Man och gulliga Fia.


Emil gulligfis. Åh hans fisar är underbara.


Wilma (den blonde , till höger) Astrid till vänster!


Ses nästa gång, kan ju visa mina julklappar då lite.

PUSSEN & KRAMEN


Måndag

Det här ställer Nike´s motto till med! Men guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud .
snart jul hurraaaaaaaaaa


VOILA!



SJUNG MED DU MED:

Skönheten:
Jag ser nåt´ sött och nästan rart
han som var elak och brutal så uppenbart
nu é han snäll, ja absolut
jag undrar så var han har
gömt det där förut.

Odjuret:
Hon såg på mig,
visst var det så
och fast jag rörde henne
stod hon kvar ändå
jag har nog fel, ja absolut
men hon har aldrig sett
på mig sådär förut.

Skönheten:
Han.... har fått nåt att hända
jag har nästan glömt
hur han ser ut
han är väl oförändrad,
ändå finns det något som
jag aldrig sett förut.

-vem kunde tro?
-vem hade drömt?
-Vem visste om?
-vem tänkte så?
-vem hade talat om ett par och menat dom?
-men jag tror säkert, men vi ska få
ett svar till slut, det kanske
finns nånting som inte fanns förut?
-vem vet det kanske finns nånting
som inte fanns förut..
-det kanske finns nånting som inte fanns förut...


Visst är den härligt bra att lyssna på? Min favoritlåt just nu, alltså Skönheten och odjuret har en speciell bra känsla, så kul och trevligt. Och för er som inte vet Skönheten och Odjuret handlar om en Prins som blir förtrollad av en gammal tant till ett fult Odjur, eftersom han var så självisk och elak. Och förtrollningen bryts när han blir kär & får kärlek. Då blir bägge två kära, och förtrollningen bryts, och de lever lyckliga i alla sina dar. Skönheten &odjuret är ursprungligen Fransk ..

Trevlig HELG!

Jättemini lista

En minimini lista ..

Vad gjorde du kl 08 imorse: åt rostad ägg
Vad gjorde du för 15 min sedan: toalett besök var jag på
Det sista du sa högt: hejdå
Det senaste någon sa till dig: hejdå
Vad har du druckit idag: julmust
Vad var det senaste du åt: ostbågar
Godaste glassmaken: honungssmaken!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: mm nästan bara
Sover du tungt: jo det gör jag
Drömmer du mardrömmar: ja, att någon petat mig i näsan och ätit upp mitt snor
Trivs du med ditt jobb: skolan menar du? jaa varför inte jag trivs!
Favoritklädsel: pyjamas hemma
Vad ser du om du tittar till höger: en hög böcker och smält te och mashipan
Vad ska du göra härnäst: prata med mor &far och sedan lägga mig
Höger eller vänsterhänt: högerhänt
Humör just nu: bajsnödig
Favoritgodis: Hallonpottar
Kläder just nu: en snoppen pyjamas i rött&grönt från AVIU
Petar du dig i näsan? :
ja gör inte du det? gjorde det för några minuter sedan. man kan ju inte gå runt med det.
Hur många gånger per dag petar du dig?: 6 gånger
Äter du snoret när du har tråkigt?: Ärligt talat, Jaaaa....jag brukar äta snor när jag har det tråkigt en riktig regnig dag.



HALO

ÄNTLIGEN JULLOV, IDAG SOVER SARAH OCH GLORIA ÖVER HÄR. UNDERBART, DUNDERBART. VI KÄKAR OSTBÅGAR OCH LÄSK OCH SITTER OCH SURFAR. SNART SKA VI UT OCH TA EN PROMENAD I DEN KALLA VINTERN. VAD FORT TIDEN GÅR, SNART ÄR DET JUL, SEN NYÅR SENDAN ÄR VÅREN HÄR OCH SKOLAN ÄR SLUT FÖR MIN DEL. DÅ SKA MAN FORTSÄTTA VIDARE. HOPPS! HOPPS! HOPPAS TJEJERNA INTE MÄRKER ATT JAG SLÄPPTE EN MINI-FIS. MEN AJA MÅSTE NOG PÅ TOALETTEN, FY VAD PINSAMT, jag skäms ..





 det är ju BARA en liten liten liten, fis , vill säga....... inte så farligt?


Gases

Många har frågat varför ingen längre kommenterar, det är inte det att ingen kommenterar men jag tillåter inga kommentarer längre. Bara mina texter alltså inlägg. Jaaaaaaaaa vad har ni gjort idag då oj jag hinner inte skriva har gasproduktion pågång, AWCH.


Tisdag

Oj som veckan går så sakta! Tycker ni inte det? den går jävligt sakta. hur har eran dag sett ut? min har varit bra i allafall. skolan, shopping, lunch och fika. Fick sluta från skolan vid 12 så jag och Gloria åkte in och köpte lite nödvändiga saker som vi behövde. Jag har äntligen hittat min julkläning och nyårsaftons klänning! Två jättefina klänningar. Ska köpa de lite senare. Idag köpte jag lite medicin till magen och hand, tand och fot - krämer bland annat. Sedan köpte jag jättefina örhängen från GlitZ ,de ska föreställa musik cdskiva och hörlurar. Lila &svart. Sedan köpte jag en väska också! Jag älskar nya saker, ska använda den i morgon redan tror jag. Lunchen åt vi hos Glorias vän Olle gongko och han är så himmla snygg måste visa er en bild på honom som jag tog idag (nångång visar jag eller kanske nu???) Jag tror jag är kär, helt enkelt pinsamt om han läser min blogg. hihi, oj jag rodnar. Men saksamma! Tillbaka till min dag nuu......vi åt och hade det hur trevligt som helst tills han frågade vad det var som lät så otroligt nervöst? Och gissa vad det var? Jooooo...min mage. Kurrade. Jag skämdes. Gick upp. Mot toalletten, låste in mig där i fem minuter grät lite, och gick ut igen med ett brett leende. Han log mot mig och sa Gud vad bra du ser ut! Vi borde bli närmare vänner. och mitt hjärta flög iväg. Blev så glad. Men aja.mer får ni inte veta. det borde räcka eller?


Underbara väskan från ; DuraDura


Örhängen ; GlitZ





bara näääästan såhär; Ser Olle ut, men inte exakt den här mannen är i en äldre version förstås.

Måndag

HEJ på er. Mina Gaser är jäääääääääääääääääätte stora. Jag blir äten av dem, vad ska jag göra ? aja.....ni vill nog veta vad jag har gjort idag. vad gjorde ni då? Jag var i skolan vi hade massa lektioner, sen gick jag iväg till McDonald´s själv och käkade deras nya Bacon burgare och massamassa pommes, mmmhh det var ju jätte gott jag gick och beställde 4 gånger och kassören frågade om jag mår bra.. visst sa jag bara bra mår jag. Men ni äter väl också fyra menyer. Innan mig i kön stod en ung fin tjej som var jättte nervös inför att beställa.. sen när det var hennes tur så sa hon " Hej jag vill ha en meny tack" och sen bara.kassören "vadå för meny?" Hon petade sig i öronen och sa "en McFish" haha och jag ville bara brista i skratt men täkte tänk ifall det var du Stina, inte skratta åt andra. Sen när hon var klar så log hon mot mig , och fyyyy hon hade vax i örona. Men gud rengör man inte sina öron??? MEN det är ju NATURLIGT, Heelt naturligt och nyttigt med Öronvax.


Tillbaka till plugget & det viktigare livet. Puss
 

Söndag

Hej. Kunde tyvärr inte skriva nåt igår hade inte tid, men nu avslöjas vinnaren!  Irene grattis till dig. Ditt pris:

 fina sax-örhängen från Dulli värde 74:-
grattis till Irene!


Imorgon ska jag till skolan en snabbis för att bara hämta några uppgifter, sen ska jag hem och sova är trött och sömnig. Så det blir en hemmadag imorgon.
Snart ska jag skriva en LISTAAAAA! Checka in hit lite då och då den kan komma när som helst.

KRAMAR från STINAblue


Fredag och TÄVLING.

Hej på er kära ni. Min dag har varit toppen! Jag var och fikade med tjejkompisarna och det var jätte mysigt speciellt att man kunde höra tickande regn utanför, vi gick lite runt i affärer sedan satte vi oss på Waynes Coffé! Finns det något bättre? Väldigt bra fredag idag! Här kommer några bilder:


hmm vad ska man välja?
 
min



 glorias gode shake + kaka!

Ja bilderna säger allt..det var underbart. Och förresten så gick Filosofi provet asbra.
Jag hade ju lovat er en tävling wohooo ......... och nu sätts den igång. Skriv era namn under kommentarerna och presentera er lite för mig. EMAIL är ett MÅSTE glöm inte det ..
 jag drar en vinnare imorgon vid 7.

aj...ajj.......hoooojj...måste på toalett gud ...............magvärk!
 
ses

Godkväll

Hej på er! Jag har just målat naglarna till rosa både tårna och fingrarna! Det blev jättefint Såhär:
 
Imorgon ska jag och Ylva , Gloria och Yvone efter skolan och fika. Efter skolan. I WAYNES eller på Vendela! wow ...fika fika fika.. jag älskar fika. Måste ha med mig extra mycket pengar så att jag kan köpa allt det magen känner för och vill ha! MUMS vad det ska bli gott. Men innan det så gäller skolan, Vi har ett Filosofi prov, det är så roligt med filosofi man får liksom tänka sig att allting kan vara möjligt och så.. jag har väl pluggat för det också. Snart ska jag lägga ut en tävling i bloggen så kika in då och då om du vill ha chansen att vinna..såklart.

gott ? :)
 stina blue

Yoghurt + Fläskäggtomat&grönsaker!

Det var ju ett tag sedan man såg er. Vad roligt. Nu är jag tillbaka och ska försöka lägga ner mer tid åt bloggen och så. Har haft lite fullt upp inför julen (ni vet) och så går jag till doktorn varannan dag går nämligen på behandling ang. magen! Den ska nog bli friskt som när jag var liten så att jag kan vräka i mig en massa mat i jul! Kalkon och skinkor med äppelgrotter på ....finns det något bättre? NEJ! Jag har köpt massa julklappar och också hört att jag ska få en hel del:P kommer att visa då lite grejer som jag får. Jag har haft det jättebra. då och då kommer jag behöva ta lite pauser. Vad har hänt er då? Saknat mig? Jo jag vet ....




Det var alltså lunchen som En-marie bjöd på idag. jättegott och hur juligt som helst! Jag älskar julen för maten! Bara för maten! Och klapparna såklart. En-marie fyllde år idag 17, så hon bjöd alla tjejer på varsin lunchmåltid och yoggi. Inte smaskigt? JO! det är ju härligt. Meningen med livet? = Maten såå klart. Sen så åt vi och pratade lite diskuterande för julen och så.. När jag kom hem som fick jag världens värk satt i toaletten minst i en timma, men blev bättre såsmåningom!


Julklapp




Hejhopp

 gullig?


Guten dag.

Hej hej på er. Hur har er dag varit? Smask har min dag varit med massa mat och shopping! Fick pengar av pappa nu så jag har en hel del!! ska spara en massa. Men aja, jag var ledig idag så jag och tildah (granne och vän ) träffades och lagade världens godaste mat "RÅRIS" vad jag kallar det för. Först var vi nere i ICA KONSUM och köpte hem lite gott. Sedan lagade vi lunch, och det var hur trevligt och mumsfilibabba som jag åt ihjäl. Jag älskar det. Det äger! Maten alltså, vill säga.. Sedan satt vi och pluggade lite Filosofi och pratade, och åt choklad och paj..urgott. Efter allt detta gott, så fick jag en ide. Nämligen.....gå och fika på sandviks caféteria och bjuda med Anne. Hon var ledig och det passade perfekt! Så vi åkte ner dit och satte oss med varsin filosofi bok och en god capucchino. Jag var jätteglad. Men allting har sitt slut och det var dags att packa och gå hem! När jag var på väg hem så skulle jag knyta min skosnöre och det var redan 2 killar bakom mig, Jag gjorde världens pinsamaste grej, jag PRUTTADE en väldigt ljudfull prutt och skämdes som bara det!!!!!! Men gud. Vad pinsamt. Sedan kom jag i allafall hem och gick in på toalett, måste ju ta ett toabesök annars bombaderas magsäcken ju!!


Puss  stinablue

vi lagade det, RÅRIS kallar jag det för. mmm.


Capucchino , den var fantastisk.

MUMSFILIBABBA , ni måste prova rårisen nångång!  hehe..

RSS 2.0