todays outfit





denna snygga tröja kommer direkt ifrån secound hand, den är osynlig men otroligt snygg, bara 24kronor






byxorna här ovan är köpta från mylise i innerstan , bara bara 21kronor OCKSÅ osynligt


komentera outfitten?


Tävling pågång AVSLUTAD

JAAAAAAAAA, äntligen! just nu finns chancen att  DU vinner denna tävling, det enda du behöver göra är att skriva en kommentar nedan med namn och varför just du ska vinna. Varför ska du vinna unge dam?
tala om det för mej, varrför ska du vinna?
priset blir hemligt, jag lottar ut en vinnare om två dagar (Söndag). jag kontaktar vinnaren på söndag vid 17:00. och såklart skickar jag ut priset med porto och allt betalt..

p.s har du tur så får du christina aguileras nya parfym i prov altså en liten påse tillsamans med ditt pris..

         Stina önskar er lyyyyyyyycka till , xoxo


hy

kolla på dom fyra prickarna i mitten av bilden i 30 sekunder blunda sedan

och luta dig bakåt och titta vad du ser







Snyggt eller???




komentera,

hmm ?

det är sant; mina gaser är kvar hjelp my stomeck ..ge stina rååååååååååååååd


i'am not happy

HEEEEEJ MINA APELSINER, jag har saknat er rejält mycket ni är de enda ja har forever and evur.

hur har er dag varit? min har varit tråkig. Mina föräldrar bråkade och mamma fick en kruka på huvudet, då var vi tvungna att åka till sjukhuset och spendera dagen där, som vanligt fick jag ingen mat, dumma mamma måste hon få en kruka av pappa på huvude :'( not nice day vill säga. när mamma och pappa höll på och bråkade så var jag i toaletten och sket, då hörde jag BOM BOM och det var pappa som slog ned mamma, jag blev jävligt rädd och tog på mej trossorna utan att torka av skitet ordentligt, oj då det var inte så bra och nu har jag springmask i rumpan som springer runt, en botande medicin finns att köpa receptfritt på apoteket men endå... HAR EJ RÅD 248 kronor för att få bort maskar som joggar i rumpan allt är mamma och pappas fel, avskyr kvinnomisshandel .
jag tänker få STOPP på detta att KVINNOR FÅR BLI MISSHANDLADE SÅ HÅRT, OCH JAG SKA ÖRFILA PAPPA så han inte gör om det, lär sig en läxa det får inte upprepas.

Min lilla syster Astrid blev jätterädd och började darra av rädsla, hon föll på golvet och tappade andan eftersom hon såg vad som pågick...
snälla ge mig råd, vi måste stoppa detta jag kommer strax begå självmord... HELP help HELP


S som Stina


JAG TILL VÄNSTER, OCH MIN FÖRRA VÄN LOWISI men hon lämnade mig för mina magprob.

Todays Outfit


tröja och skor från secound hand i sthlm
byxor fick jag av morbror han var för stor för dem , men nu är han död fick dem innan hans död på 2dar


vissa retar mig men jag bryr mig inte direkt, jag har endå en vän kvar, min sötplutt hunden.. karloskar i love u karloskar! i love you mer än allt i jordklotet som är rund och blå.



 kommentera outfitten

TISDAG

jag har tandläkartid om en timma men först ska ja bara kladda ner tänderna med CHOKLAD gott? jaaaaaaaa visst

p.s det är bätträ med gaserna idag GLAD NYHET ..


gases?



HEJSAN, idag tänkte jag skapa blogg och gjorde det heltenkelt nu idag hade jag ett möte med min mentor på skolan det började klockan 8 och fick sluta vid 12 ungefär och jag hade inte ätit så bra till frukost, bara en enkel macka med smör på och ett halvtglas mjölk eftersom mjölkpaketen var nästan tom så jag tog det som låg kvar i den. Jag gick som vanligt till skolan ochså hade mötemed Elisabeth.. vid klockan nio så började magen kurra så otroligt mycket och jag blev nervös att elisa skulle höra och det vore inte så kul ? liksom gå och ät skulle hon tänka? haha det gick över lite och magen slutade kurra , men varje gång det kurrade eller jag kände att ett kurr dök upp så rörde ja på mig etfersom det var så tyst irummet, hehe. Men sedan hände det, utan att jag visste om det, DET BÖRJADE KURRAJÄVLA MYCKET.
och den värsta stora kurren kom och jag skämdes hon märke det och bjöd på te. efter nån halvtimma så började det kurra igen men denna gång var det kurr + något annat, det var kurr som fanns i rumpan NÄMLIGEN GASER! jag kunde inte sitta still! så jävla pinsamt! bad att få gå på toa där gick jag in och försökte fisa men det var bara luft... sen var det slut på skoldagen och jag fick gå hem.


när jag kom hem så hade mamma inte laagat nån mat, och kylen var helt tom! det fanns tomater ( jag tål ej tomater) och så fanns det kål. så jag åt bara kål och drack vatten. Efter en hel sådandär kål så fick jag diarré och magvärk så ont!

så jag säger bara en sak, GLÖM INTE FRUKOST & ät inte ägg!

Välkommen till min nya blogg!

VÄLKOMMNA HIT

RSS 2.0