STINA WANTS

THIS


till julfesten & julafton !
är den inte helt snygg och prinsig?
från
Relifa för 549:-
och eftersom rosa är min favoritfärg så är den dessutom perfekt!

Lördag

Hej på er! Vad roligt att mina läsare bara blir fler och fler! jag blir så glad altlså. Sitter här och äter goa apelsiner! Mmmm vilka goa apelsiner. Men vad har ni hittat på idag då? Jag har varit hemma och mysat framför tvn och skrivit klart läxor och gjort saker som ska vara gjort till denna vecka. Jag ser så bra framemot julen.. släkten kommer ner till oss och firar. Gud så trevligt med god mat och kalkoner. Min mage mår väldigt bra demhär dagarna eftersom det är stressigt inför jul och jag har fullt upp. Imorgon är det måndag och det innebär ganska lång dag med olika lektioner på skolan alltså. Sen hade jag tänk gå en sväng i stan och köpa hem lite mat och julklappar om jag hittar nåt till min lilla kusin Jakob. Men nu blir jag så nyfiken på vad ni har gjort idag ?

En sådan ska vi inviga i våran toalett, jag har svårt att sitta stilla och göra mina saker annars ..vad tycks?


Lite tråkigt ja..

Haloj där. Hur mår ni idag då? Jag mår också bra.. idag vart jag och handlat lite flera julklappar för familj och vänner med...det var kul och så sen var vi och käkade (jag och amelie min vän) på en jättefin restaurang, jag lovar er bilder lite senare under veckan eller imorgon. det var jättesmaskigt och trevligt att umgås. Till mig själv köpte jag världens skönaste pyjamas i blått och rött.. sedan har jag varit hemma mest. En sak gör mig besviken, att det finns så bra bloggare som lägger ner sina bloggar! aja alla gör som dem vill. Nu ska jag läsa saga för min lillasyster Astrid. Hörs imorgon. tyvärr lite dålig update..


Fredagskul

 NÄR JAG BLEV RÄDD..




 HUR SMART FÅR MAN VA' ?

DAGS FÖR EN

LISSSSSSSSSTA


Hur svarar du i hemtelefonen?:
HEJ STINA ÄR DET
Hur svarar du i mobiltelefonen?: STINABLUE DU VET.
Ringer det mycket till dig?: NÄJ INTE SÅ OFTA.
Ringer du mycket?: NEJ SPARAR PENGARNA TILL NÖDVÄNDIGA TILLFÄLLEN.
Vem ringde du senast?: MIN MOR

Dagens låt?: DALIA SÖKER JOBB MED INGEVAR GÖRENSSUN
Dagens artist?: RARRO KAKALALLO
Hur mycket pengar har du?: EN FEMKRONA SKA KÖPA LITE SMURF FÖR DET.
Senast kramat och när?: YLVA IMORSE.
Antal timmar sömn inatt?: 11 TIMMARS SÖMN INATT.
Sov du ensam?: NEJ MED MIN KÄRA HUSDJUR SOM NI KAN SE UNDER DETTA INLÄGG.
Vad ser du fram emot?: ÄTA MIDDAG LÖK MED OSTBROKKOLISÅS
Vad vill du ha just nu?: MIDDAGEN SÅKLART!!!!

vem längtar du mest efter?: MIN KÄRLEK , PRINSEN SÅKLART.
vem stör du dig på?: alla killar som tror dom är fina men dom är fula

vem vill du sova brevid inatt?: DEN SNYGGA NYA KILLEN I KLASSEN ! HELT FRÄVANDE.
vilken årstid är det nu?:
KAN DU SÄGA DET?

Anser du sig själv snygg?: JA STINABLUE ÄR SNYGGAST I KLASSEN DET ÄR KÄNT CITAT!
Vem är snyggast?: ZAKKE DEN NYE KILLEN I KLASSEN SOM JAG VILL SOVA HOS.
Har du varit kär?: JA ZAKE
Är du kär nu?: JA ZAKE
Är du en bra partner?: JA ZAKKE SÅKLART----
Har du sett din bästa vän gråta?: JA ALLA GRÅTER NÄR DEM SER MIG FÖR JAG ÄR SÅ SNYGG

Vad åt du senast?:SAMURAJMACKOR

Vilka språk pratar din mamma?: SVENSKA, FINSKA
Vilka länder har du bott i?: MITT LAND, MITT KÄRA SVERIGE

Har du täckt någons hus med toalettpapper?: NEJ MEN VORE DET INTE JÄTTE KUL?

Har du varit på ett party?: JA PARTY PARTAJ, JAG DRACK VÄLDIGT MYCKET. GASERNA BARA SPRALLADE
Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?: INGENTING. NI ÄR VÄL SÖTA TSM?

Vilken tid gick du upp imorse?: 05:00
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?: HEJ KAN DU LÅNA MIG NÅGRA KRONER? /INGEMAR
Vad finns i din bakficka?: PAPPER MED SNOR OJ DEN ÄR VISST GAMMAL!! 
Vad gjorde du kl 2 inatt?:
SOV VISST
Vad är det första du gör på morgonen?: KISSAR
Vad ska du göra efter det här?: ÄTA ...............HEJDÅ HA EN BRA DAG!...........


Ha en bra kväll
/ StinaBLUE

onsdagsfika


UPDATERING!

GODKVÄLL på er. Imorgon är jag ledig från skolan, har ett läkarbesök ang. magen som inte mår så bra och behandlingar av springmaskar i skjärten. Så jag är helt fri ikväll och så vidare imorgon..ringde Agneta för en stund (världens bästa vän en gammal kompis troligtvis) och frågade vad hon hade för sig imorgon, eftersom hon är en ung mammaledig så har hon inte så mycket för sig antar jag? men jo..vi planerade för ett fik på stan! Så trevligt så trevligt. Måste planera vad jag ska ha för meny! nämen åh vad gott det är. Sedan ska hon till apoteket och handla lite saker för bebyn. Oskar, han är så söt är han. Egentligen hade jag tänk mig en fräck dag med lilla syrran men hon går ju på förskolan så den ideen sprack. så jag hoppas det blir riktigt bra imorgon! Idag slutade jag ganska sent..kom hem vid halv sex tiden , och så jobbigt det var ville bara slå mig ner på golvet och sova. Men jag tog en iskall dusch och frös ihjäl men det fick mig att vakna. Duschade med kallt vatten! men det är ganska så bra i allafall.



Jättegod FISKGRATÄNG Också delade jag med mig till min kära urban!
Nu tänker jag läsa KalleAnka POCKET. vi hörs väl imorgon ?
puss


Tisday

Jag har världens fisgaser pågång! Äter ostisar och fiser ........tala inte om det för nån.


Livet suger

Jag sitter här och lider. Imorgon har jag två jättestora prover. En Mattematik och en Marknadsföring. Jag visste inte om Marknadsföringsprovet, fick veta det klockan nio av en kompis. Sens dess har jag inte ätit jag är så himla blek och ser så himla sjuk ut. Jag tror inte att jag kan sova. Mina Magproblem tar död på mig, sitter här och fiser. Astrid sover hos mig i rummet, jag hoppas att hon inte svimmar. Vad har jag för val? Varför just jag? Ni förstår inte hur jobbigt det här är för mig. Jag mår inte bra. Tror ni att jag kan sova? Jag kommer att sitta och plugga tills klockan 6 när jag egentligen ska vakna. Måste klara det.Hur kunde jag glömma det? Hade inte ens papprerna.


vinnaren är.....

Postat av: miraklet Linda

Jag är glad o trevlig. Skulle vilja vinna och få pris. Jag vill vinna eftersom jag bara deltar i alla tävlingar och aldrig vinner! pinsamt för fan! så kanske jag kan prova för sista gången? hihi

2008-11-23 @ 16:44:22


Vinnaren är alltså LINDA Gustavsson! STORT GRATTIS till dig tjejen. Alltså det jag vill säga är att , ingen skrev nån bra motivering över varför hon ska vinna! Gud så konstigt. Men aja, Grattis till linda.

och nu DITT PRIS:

 BARA SITT OCH BÖRJA PRUTTA REDAN IDAG!
prutt prutt-....schacko ,schako ....... yak yak zak zak brrr...frrrr.tssssssss......booooooorrrr... Hur låter er prutt?

Söndag

 Godkväll. Nu har jag faktiskt lottat ut en vinnare, men jag hinner inte avslöja det än, måste på toletten..


PLING

Hejsan på er. Jag smög upp ur sängen så fort jag hörde att alla sov, får inte vara uppe så sent mamma blir inte så glad lovar jag er. Men jag har inte haft internet på hela dan och nu fick jag. Jo....tänkte berätta lite kort om en tävling jag ska fixa för er. Vill ni delta så kommentera under detta inlägget och motivera varför just ni ska vinna? Jag lottar ut en vinnare imorgon eftermiddag ungefär. Hemligt pris till vinnaren!




 MIN LUNCH!

Stinablue´s Torsdag

Tjingeling på er! Hur är det? Mina magproblem är tillbaka! det var inte en bra dag idag. Min mage kurrade i alla lektioner i skolan och jag kunde inte sluta röra på mig. Alla såg på och jag blev röd!!. Trodde att jag snart skulle spricka av pinsamhet. När det var diskusion och många slutade kolla åt mitt håll så passade jag på att gå fram till läraren och tala om att jag inte mådde bra. Och hur enkelt som helst så fick jag gå hem och vila mig!  Det första jag gjorde när jag kom hem var att jag sprang till toaletten med hela grejen; väskan, skorna, tjockjackan, mössan och vantarna på också! jag hann inte ta av mig vantarna så dem blev skitiga! fyfan tänker ni va? vad äcklig hon måste vara! men det var ju inte mitt fel att jag inte mår så bra i magen! Men aja så var det i alla fall. Sedan ringde jag till Ylva Och Sarah och frågade om dem kunde komma över. Ylva mådde inte alls bra hon var förkyld. Men sarah kom gjärna över. Och så hann jag gå ner snabbt till affären och köpa lite saker!

 
MIN GODA KAFFELATTE MED MJÖLKSKUM! MUMS, SER DET INTE JÄTTEMUMSIGT UT. DET SAFTAS I MUNNEN PÅ MIG, YARR YARR!


Smaka på det här...

Nej jag är inte sur jag är bara stinablue!!!





snygg eller



Vad händer ?

Vad är det som händer, jag blir besviken på er. Ni är inte lika aktiva vid min blogg, mina läsare har minskat och jag får inte in lika mycket mejl och kommentarer från er. Jag vill ha alla slags kommentarer elaka och snälla, allting är lika trevligt bara jag vet vad ni tycker och inte släpper taget om mig blogg! 
Vad har hänt? Vill ni sluta läsa min blogg? VARFÖR?

I alla fall så är jag riktigt sur på er och tänker inte blogga tills jag känner att ni vill ha mig tillbaka. Men hur ska ni visa mig det då? Jo genom att uttrycka er i kommentatorn och senda massa mejl till mig, det är då jag förstår att ni vill ha en STINABLUE annars kommer jag att försvinna föralltid.

Veckans "Skulle du kunna..."

Ja, dags för Veckans skulle du kunna.............

Skulle du kunna fisa för din lärare? På ansiktet framför din lärare! Skulle du...? självklart får du belöning.. vi säger att du får 10.000 kronor SKULLE DU DÅ KUNNA GÖRA DET?


jag har försökt ladda upp bild på mig,men det vill inte fungera kanske några kan öppna den men dem flesta har klagat, tyvärr ska försöka idag istället. kram

16:09


Lunch salladstallrik

Hejsan påer. Jag hinner endå skriva ett till inlägg. Är hemma, fick sluta tidigare än vanligt eftersom jag förklarade min situation och så....vi hade en väldigt kort redovisning idag på skolan och jag var jättenervös måtro. Magen lät och jag blev jätte skraj. Och när det närmade sig min tur så kommer läraren fram och säger "du stina jag ser att du inte alls mår bra...du får nog ta dig hem nu" och jag blir överlycklig och springer hem! Och så nu är jag här, hemma med min vovve wicky och astrid som just kom hem från förskolan! Åt lunch i skolan vid tolv tiden, det var jättegott Salladstallrik med bla . feta ost och massa annat mums! jag älskar det.
Många undrar när nästa frågestund blir, och det kommer jag inte avslöja förrän någon månad framåt! hoppas ni orkar vänta ha-ha. Nu ska jag dra och ta en dusch!


Måndag

hejsan hejsan! sitter just nu i skolan och bloggar. Det är så tyst här, alla arbetar med sina datorer. Magen kurrar så att jag snart skriker.  blir fasiken arg.....längtar till lunch som är om tio minuter ungefär. Vad gör ni då? Jag kommer blogga lite senare idag har väldigt satans mycket att göra bland annat läxor, laga mat eftersom mamma inte befinner sig hemma idag, ska ut med wicky (min söta hund) duscha diska göra i ordning huset..Fy Fy Fy. Hör av mig ikväll då. Kramen

Dagens Lunch

Idag åt jag med lillasystern Astrid, det var hur gulligt som helst. Pappa bjöd ut mamma på lunch idag så vi fick klara av oss själva. Jag gick genast ner till ICA och köpte hem lite godheter. Den nya Torskfilén! min favoritttt...helt underbaaaaaaar. Med sallad vitlök och lök. köpte potaitssallad till också!



En FAVORIT!

Söndagar är intressanta!

Tjingeling då! Hur mår ni idag då söta läsare? själv mår allt toppen här, magvärken är helt försvunna! Shit! nu blir man ju på toppenhumör. Vad sitter ni och gör en sådanhär söndag? Jag får en sådan julkänsla i mig när jag går ut iaffärerna eftersom alla börjat shoppa inför julen och köper massa julklappar. Det har jag också iför sig.  idag var  jag ute på stan och gick , sedan får jag syn på en jättefin affär och på glasrutan står "God jul på er söta ni" och så är det en rörande snögubbe bredvid. jag tyckte det såg spänande ut! så jag gick in där. Det var en nyöppnad affär. Jättefin. Då får jag syn på en jättefin klapp som skulle passa perfekt till mormor! Hon ska bli så glad. Och inte så dyr till priset heller. Aja...sedan så gick jag in till Alexis. L affären. och där hittade jag mina drömbyxor som jag har varit efter så jädrans länge, jag blir sååååå lycklig och går direkt till kassan och vill betala. men jag hade inte kollat priset, dem låg på 740:- och det enda jag hade i plånboken var 200. Men som tur var så hade jag med min mamma som bjöd på några hundra lappar! Såå glad jag blir. Här kommer de dådå!


 

Märke: PEAK
i loooove!!!!..... vad ska ni hitta på ikväll då?


Lördags-kväll

Hejsvejs! Vad har ni haft för er idag då? Själv så vart jag ute på promenad på morgonen rastade hunden också, sedan så åt jag jävligt god lunch med Sarah och hennes kompis. Vid 3tiden så åkte vi in till stan skulle bara göra några snabba inköp, sedan kom jag hem och det var gäster hos oss. Inte kul? jooo...morbror och mormor var här och åt middag. Nu surfar jag på massa videon på Youtube. Youtube är så kul man blir så glad. Det finns massa roliga videon, faktist.


Här borta stod vi och åt korv med bröd, Urgott och hur härligt som helst. Varmkorv!! mmm..det kurrar i magen av att bara skriva det. V-A-R-M-K-O-R-V. uhh...låter extremt gott! Nu ska jag bege mig in till köket och slänga ihop en FRUKTSALLAD, min alldeles specialaré! Förresten vad brukar er fruktsallad bestå av? Min bara måste innehålla morötter och jordgubbar, bananer, och äpplen längst ner eftersom dem är godast! sedan lite kanel på allting! Riktig WOW!
Såhär ser min ut...
 MATGALEN!

Lördag

Hejhej, kom just hem från en lååång promenad med Sarah. Hon sov över här igår kväll eftersom mamma och pappa kom hem väldigt sent också och jag var skraj. men det gick bra! vi hade det hur kul som helst. Nu blir det lunch puss på er pussgurkor.

Fredagstråk

Hej hej på er. En just sådanhär fredagskväll när man behöver umgås med familjen som mest så finns de inte där för en. Mina föräldrar drog till en fest och jag sitter här alldeles ensam, Astrid ligger och sover. vill nästan krypa under sängen jag med. Men det är någon i köket, jag hör det. Jag vågar inte ta mig dit, någon kommer att dyka upp där. Jag svimmar av snart, jag törs inte. Ska jag väcka lillsyrran? Men hon ligger och sover. det går ju inte va. Ska jag ringa till mamma och pappa? nää de får ha det kul på festen .. iförsig så kanske de är fulla också. Vad skulle dem förstå och uppskatta? Men ska jag ringa till en vän? Vem bor närmast? Sarah....ska jag ringa henne nu? Hon kanske ligger och sover. DÄR! igen jag hörde det! någon är i köket och prasslar. Någon måste det vara. Nää jag orkar inte mer, jag tänker väcka lilla systern. Jag är rädd och ensam. Hjääääälp Astrid!




Nu är astrid här, hon får gjärna sova i mitt knä, hon är ganska trött ser jag. Tur att jag har henne, lilla gumman jag älskar dig syster. Jag ringde precis Sarah och frågade om hon kan komma över nu. Det var helt okej för henne eftersom jag förklarade situationen för henne och hon vet hur jag känner. Tack gode gud jag är inte själv längre. NU, det plingar på dörren, det är Sarah!

Fredagsupdate

Hej på er! tänkte visa er skorna som jag shoppade igår..


FULA NAMN HA-HA

GodeGud titta på dessa namn, jag tycker nästan synd om de som är bärare till dessa.





Ovanligt namnBärare (totalt)Bärare (tilltalsnamn)
Abel30
Aladdin20
Alexander20
Anus32
Apollonia3612
Apple41
Aron30
Arwen102
As10
Asa159
Bajen11
Bak50
Balle30
Ballo10
Bar10
Bark20
Barba21
Beauty115
Bert32
Bett125
Björk765
Blue90
Blues10
Blå50
Boll20
Bolle10
Borna1311
Bra40
Bricken8038
Brum10
Brummelisa10
Brun90
Brus144
Bude11
Buffy32
Bus124
Butler10
Butt10
Cinderella167
Cleopatra/med K38 / 1614 / 10
Concordia552
Demeter21
Dos170
Dr11
Drott20
Druva10
Du133
Dung9516
Durga111
Ek53
Enlil33
Eowyn50
Farzan11
Fika22
Fisk43
Fly11
Frans30
Gay217
Goja22
Gorm20
Gray90
Grima10
Grey20
Green130
Grus2410
Grå72
Gul4116
Gunnar21
Hans2216
Hansa129
Henrik10
Herr10
Hjärta10
Hopp20
Hora10
Jadzia22
Jag11
Janno10
Jazz52
Jönsa10
Katt83
Kiss42
Klock10
Knall40
Knut5014
Kong42
Kraka74
Krishna2612
Krus93
Lejon10
Lilla4418
Lind372
Linus10
Loke10
Lund683
Mac100
Manga21
Mickel20
Mickelina193
Midget31
Minus11
Mu11
Mulle10
Musse243
Nallemaja10
Napoleon20
Natt31
Nisse11
Norr11
Oa10
Pappa10
Paris105
Parvati111
Piper10
Pippa10
Pong20
Pop20
Puck5837
Pung103
Queen74
Rapunzel21
Regnbåge10
Rom21
Rota21
Sas11
Skytt10
Snövit51
Solna10
Sommar80
Stefan30
Sten20
Stålbarm10
Susa21
Svart81
Sylta11
Tallulah52
Thalia3015
Tiger140
Troll10
Trång10
Tummelisa30
Tuttan8358
Ull31
Vargen11
Vinterbarn30
Wang205
Ylle31
Xena141
Zorba11
Åslög7030


Veckans "skulle du kunna.."

ÄTA DETTA FÖR 14 000 KRONOR SOM DU FÅR DIREKT I HANDEN ?

 det är alltså människoskit!

Torsdag

Hej på er idag var jag inte i skolan jag kände mig sjuk på morgonen och orkade inte ta mig upp ur sängen. Senare på dagen blev det uttråkande så jag ringde till Pernilla och frågade vad hon hade för sig idag vid lunchtid. Hon sa att jag kunde komma på besök hemma hos henne, först ville jag in till stan och leta efter nya vinterstövlar och jag hittade några riktigt sköna och i bra kvalité från Tilangi (kan visa bild någon gång). Sedan gick vi in på ICA och magen kurrade efter färdiggjorda små pizzor. Köpte tre stycken för en är ju fööör lite ellerhur? Jaaa sedan gick vi hem till Pernilla och satt och åt och hade det hur trevligt som helst.

 Min Ena ..



Godmorgon

GOdmorgon påer! mår ni bra idag? det gör jag. ska snart ta mig till skolan men först ska jag äta klart min baconbacka hihi. vad gör ni idag då? .. ses senare ska ta mig till skolan nu.

Ny design

Hej på er. som ni märker så har jag fått en ny design på min blogg. Hur kul är inte en variering? Tack ska Monica ha!
tänkte kasta in ett inlägg innan jag lägger mig strax. äter ett nyttigt grönt äpple just nu för nyttigt är bra eller? lite svårt att bita eftersom den är hård hehe. Nu ska jag dra, skriver imorgon bitti.

tack till alla kommentarer ni skickat in!


Stina vill ha..

StorPuff_OKT08

INTE HELT SNYGG OCH KLASSISK? Ett måste ha..kika in priset .

p.s jag funderar på att byta design på min blogg men vad tycker ni?


Onsag sedan Torsdag..

Haloj på er! Mår ni bra idag? det gör jag. inga magproblem alls. Imorse innan jag tog mig till skolan försökte jag skriva ett inlägg men det publicerades inte av någon konstig anledning. Men aja idag började jag vid åtta och slutade 14:45. Maten i skolan var inte så god så vi åt på en restaurang i närheten. Jag valde Rå fisk med potatissallad, jättegott ..jag visste inte det innan att det var gott alltså. Cindy åt Lasagne istället (inte direkt min favoriträtt) hur såg eran dag ut idag då?



just det, köpte en veckorevyn påväg hem idag..kramen

Orangejuice

Apelsin juice är min favorit speciellt i GODMORGON väldigt bra kvalite + kravmärkt.




vad föredrar ni, ÄPPEL ELLER APELSIN ?


Stinas Tisdagslunch



Chiliconcarne med mina speciella ris. urgott, urr urr magen kurrar.


LISTA,LISTA

  • Favoritcafé: Arnolds i Vasa(i Rewell center) har världens godaste donitsar (mmmm gott eller not?)
  • Favorittidning: Metro ibland bara
  • Favoritplagg i garderoben just nu: Nu i höstkylan är det främst min rosa stickade.
  • Byter gärna garderob med: En tjej i min klass.
  • Vanligaste färgen på mina kläder: Röd färg är nog favoriten.
  • Sminktips till allmänheten: Naturell är mycket vackrare.
  • Mitt rum kan beskrivas som: stökigt(oftast iaf), mysigt? och en aning orientaliskt(ok, jag har egentligen lite av en blandning mellan allt möjligt tänkbart, men jag har en hel del orientaliska detaljer och prylar iaf)
  • Mig själv med tre ord: Öppensinnad, känslig och djup...
  • Jag tränar: Sällan måste jag säga. Men jag FÖRSÖKER iaf gå på promenad 3 ggr i veckan, samt styrketräna lite hemma.
  • Jag ville bli när jag var mindre: Det var nog allt möjligt från forskare och detektiv till sångerska och fotomodell Ett tag ville jag också jobba med hästar.
  • Nu vill jag bli: Emot miljöförstöring.
  • Humör just nu: Känner mig lite frustrerad över att jag egentligen borde plugga samhällslära, men istället sitter jag här och gör listor på bloggen.
  • Är det nåt du absolut inte äter: Det jag är alergisk mot.......
  • Hur många kuddar sover du med: 1 Kudde
  • Morgon- eller nattmänniska: Natt eftersom jag sover djupt och känner inte av mina magvärk.
  • Sparare eller slösare: Måste nog känna efter...hm..båda och?
  • Bästa film/-er: Oj, det är så många..! KalleOskar simmar i havet är den bästa.
  • Hur många barn vill du ha när du blir stor: 1 liten flicka
  • Bio eller promenad: promenaden är mer nyttig.
  • Är du kittlig: Ja, speciellt på magen och under fötterna..!
  • Chips, morötter eller godis?: Morötter.
  • Stökigt eller välstädat? Väl.
  • Kaffe, te eller inget? Kaffe jo jag vet kaffelatte på mitt favoritcafé mmmmmums vad gott det skulle sitta just nu.
  • Har du en besatthet? ja, klia mig i rumpan när ingen ser på är nog kul , som en utmaning.

  • Stinas Tisdag

    Hej allesamans! allt väl? hoppas jag iallafall. Idag skulle dt vara en lång dag men jag fick gå hem vid 12 eftersom jag hade väldigt ont i magen. Nej, jag menar allvar, jag måste göra något åt dethär. ingen kan ha sånahär smärtor. jag hade gaser som fan!!!! jag kunde inte röra mig, det gjorde obeskrivligt ont, gaserna somså rörde sig i magen och jag kände det. det var förfärligt. När jag mådde bättre så var jag och shoppade litegrann som en tröst jag fick pengar av mamma &pappa när dem såg på att jag satt och led och grät så tyckte dem synd om mig.Dem sa att jag kunde köpa vad jag än ville och jag gjorde det , det var rätt kul :) klart jag visar er vad jag fick med mig hem också.

     Krustopp från Sanderu 179:-


     Depend orange nagellack från kicks, doft kicks, ring h&m


    Klicka f?tt st䮧a bildenMmm..den nya goda doften från LdB

    Klicka f?tt st䮧a bildenSkor från Aleksi 199:-

    Söt Nöt?


    It's nice to be important, but it's more important to be nice

    Hej kära ni. idag var det en av mina bästa dagen i skolan med Sarah, vi börjar bli mer och mer vänner och det glädjer mig. Vi hittade på massa roligt på en jobbig måndag -ångest-dag.Vi satt inte tysta en enda sekund. Vi hittade jämt på något roligt skämt och jag kunde inte hålla mig. Jag gjorde något väldigt barnsligt! och jag vill berätta det för er.. jag berättar det eftersom jag litar på er och räknar er som mina vänner jag ser varje dag. Jo vi skrattade så mycket att jag trodde att jag hade råkat fjärta. Men så var INTE fallet. jag gjorde någonting alldeles för dumt. alldeles för galet. något alldeles för barnungar. Men hur som helst, jag trodde att jag hade fjärtat (pruttar hur ni än vill kalla det) och tänkte allraight jag råkade prutta. Men det luktade oerhört mycket och Sarah började undvika mig mer och mer. och jag tänkte vaaaa? är det jag som stinker eller? va?va? och förstod liksom ingenting. Sedan misstänkte jag det. jag trodde att jag hade bajsat på mig. men vågade inte gå in i toaletten och kolla efter riktigt. Jag gick runt så. När jag kom hem så var jag tvungen att kolla. och det kändes som en boll i trosorna. Det var bajs i mina trosor. Det var bajs i mina trosor, och jag trodde inte mina ögon, jag satt i toaletten i en halvtimme och grät. Det var min dag, men nu är jag glad igen .tack gode gud att det bara var bajs, ni bajsar ju också eller hur?


    Söndag

    Det var en okej söndag idag. Annars så brukar jag alltid vara angripen av deprition. Men jag är nervös inför morgondagen. Så nervös. Idag när jag satt hemma och hade tråkigt så ringde Pernilla till mig och frågade om vi kunde äta lunch ute..jag var på så himla dåligt humör, men pernilla tjatade om att jag skulle ta en skön dusch och fixa till mig, så jag var tvungen. Sen så kom vi på och träffa en gammal kompis och höra hur hon har det. Så vi ringde till Ylva och frågade vad hon hade för sig idag, hon kunde komma också , Perfekt! Vi tänkte äta i innerstan Pizza skulle det bli! Såå smarrigt. Vill nästan ha en till nu när jag tänker på hur den smakade. Jag, Pernilla och Ylva hade det hur trevligt som helst. Men jag hade för tunn jacka så jag gick runt och frös. Det var inte okej. Men maten tröstade mig. Men nu väntar en lång och trist vecka mig.. det roliga tar jämt slut måste jag tillägga. Men ständigt så mådde magen lite bättre efter pizzan och en Godispåse satt också inte så dumt. här bjuder jag på några bilder

    Ylva och hennes pojke, Johannes (hade skrivit fel namn innan)
    Söt du är.Pernilla hugger i sig en pizza
    Jag (ser lite hungrig ut, men så brukar jag inte se ut killar!!!!) ser också vuxen ut! Men så dumma kameror.

    Today

    Hejsan idag mår jag inte alls bra, mitt hår är en enda röra & min mage kurrar ihjäl sig. Det låter så förfärligt mycket och jag bara kan inte göra någonting åt det. ska strax äta lunch! men först slänger jag in ett inlägg

    DAGENS

    KLÄDSEL:
      Rosa Strumpbyxor + teeshirt
    HÅR: En liten toffs .
    HUMÖR: Seg och trött som alla söndagar
    HÄNDER IDAG: Sitter hemma hela långa dagen, fixar med läxorna osv.
    ÖNSKAN:  Gaserna försvinner innan vi får gäster idag! man vill ju inte sitta och röra på sig hela tiden.



    Wicky

    Vad skulle du gjort ?



    Inte så illa va?! bara en gullig liten groda . Jag skulle behålla den som ett husdjur :) en liten present i varan är väl inte så illa... :)


    tack hormonsajten för era fina bilder ni erbjuder .

    Lillasystern

    Min lilla syster heter Astrid, hon är snart 6år gammal .. hon är inte såååå busig men hon kan också vara busig ibland. Hon är ett speciellt barn , hon är väldigt lugn och det gillar jag med henne, hon är precis som mig..lugn och glad och söt för den delen då :P Här kommer tre bilder på Lillsyrran



    Turkiskt är också gott

    Idag så var jag och Pernilla på ett café och skulle på fika. Vi provade på något nytt, något jätte jätte gott (mycket godare än vitlök & oliver) någonting som kommer ifrån mellanöstern, mest turkiet. Den är vit & smarrig. Man får ont i ögonen baraman ser på den, den ser så gó ut.  Vi blev inspirerade av en tjejkompis på skolan som rekomenderade den för oss. Och vi älskade den. Kaymak heter den. Det liknar sig vid grädde men är mycket góare..



    Jävligt imponerande och GOTT. Men ja, nu håller jag på och svimmar av mina magvärk, båda toalletterna är upptagna, vad ska jag ta mig till. nej nej nej det går inte nej nejNej jag kan inte hålla mig, jag tar min papperskorg och skiter i den, annars kommer jag att dö! ...au au aj

    Veckans "MODE PÅ SHOW"

    De nya lilla svarta är tillbaka, Vi går mot mörkare tider och det syns på jeansen i affärerna. Allt från kolsvarta till en urtvättad, nästan grå slitning är helt rätt den här säsongen. (Som dem som jag har från morbror) PERFEKT! plus för mig då!



    Jul Listan


    Har du köpt en chokladkalender?

    Nej inte än, men snart köper jag en från ICA.
    Om ja, har du öppnat några luckor för tidigt?
    Nej men jag skulle gjort det, för det är så svårt att vänta
    Har du hunnit med att köpa julklappar?
    Nej inte än vet inte ens om jag överlever med mina pengar för mig själv! det måste ju räcka för mig själv först.
    Vem är det svårast att köpa till?
    Hmm.. mamma hon är så gnällig ibland
    Dricker du alkoholfri glögg?
    Ja, ibland men inte ofta.
    Har det hänt att du aldrig stressat inför julen?
    Nej det har nog aldrig hänt, man är ju alltid lite halvstressad.
    Säg en person som du velat säga "God Jul"till men aldrig vågat/orkat eller kanske glömt?
    Jag säger godjul till alla jag ser..
    Vem är det som julpyntar hemma hos er?
    Pappa.
    Älskar du att få julklappar eller att ge bort?
    Få såklart!
    Vill du fira julafton utomlands eller i vårt kära Sverige?
    I sverige det är mer som en kultur
    Känner du någon julstämning nu?
    Jag luktar pepparkakor! OH, OH OH så gott jag blir nästan svimmfärdig!! ..

    jagskinka

    Min Fredag

    Hej! idag är det fredag min favoritdag.. idag hade jag världens gaser, tack vare skolans mat. Vi fick bönsallad med cowboyost & macka det var otroligt gott men min mage tyckte inte om det. efter skolan så gick vi hem till Anna och åt chips och då fick jag verkligen ont i magen och frågade om jag kunde gå på toalett. Jag gick in i toaletten och pruttade ihjäl, det stank i toaletten det var så piiinsamt jag skämdes jätte jätte mycket. Jag glömde öppna vattenkranen så att man inte skulle höra min prutt men den var för långt bort. Så då stod någon och hörde på när jag pruttade, annas brorsa hade lagt örat på dörren och stod och lyssnade . DET VAR PINSAMT SOM FASEN! mina pruttar lät verkligen högt!

    aja en sak vet jag och är säker om ........ Jag ska alldrig gå hem till någon :'( När jag kom hem så mådde jag ännu dåligare så jag spydde mig tom! Och det stank verkligen om spyat. Men vad ska man göra till en sådan som jag? inte ens läkarna vet hur dem ska hjälpa mig? :'(

    Nu ska jag se på tecknat, hehe skriv gjärna vad ni hittar på ikväll ?


    det här barnet, är bara ett år gammalt, och han är beroende av att dricka öl varje kväll istället för mammas mjölk... han spyr varje morgon och när han sover....Synd för honom!

    Ausch!

    aj det där måste gjort ont..pinnen i......


    Mums på fika


    Hur gott ser inte det här ut? idag var jag och Jaqueline på fika under rasten, det var så himlans gott, jag tog en muffins & en kaffe latte:) ser inte det underbart ut? jooo det smakar härligt också! värt pengarna tyckerjag... Jag älskar att mumsa i mig godsaker! Jag njöt verkligen under ätandet för jag visste att mamma inte skulle laga någon mat idag heller.. orkar inte med vitlökssoppa det blev förmycket varje dag-
    ska försöka blogga på morgonen innan skolan vid sju! kram sköt om er nu ska jag till sängs




    sssch...

    jaaa...scch mina föräldrar sover. Jag smög mig in hit och skriver nu. Ville bara visa er ett uppätet ansikte, en kvinnas ansikte blev uppätet iUSA, av en björn! Fy vad snuskigt dumt...kvinnan säger " jag hörde när mitt ansikte blev uppätet, och när björnen slängde ut mina tänder" hur hemskt är inte det. det är ju värre än min mage!

     Min Herre Gud!


    Torsdag

    Hej på er. Jag försökte publicera det senaste inlägget på svar på era frågor och jag skrev en så lång text, men allting forsvann! Fy på blogg.se! men aja jag ska försöka kontakta var och en och ni ska definitivt få svar på era frågor!

    Idag var det Torsdag det betyder en lång skoldag! På idrotten hände det något pinsamt! Jag blir ju alltid kvar ensam i omklädningsrummet, det tar en sån tid för mig att byta om! Killarna stod utanför. Av nån konstig anledning.. och tjej omklädninsrummet var på öppen dörr.. och jag tar av mig och går in i duschen! jag vände på mig och när jag tittar framåt så ser jag 3 killar som stirrar! Jag skriker inte utan jag stirrar som alldrig förr......dem blev rädda och sprang ut! När jag höll på duscha så fick jag jätteont i magen jag var skita nödig.. och det värkte i hela magen... till sist var det omöjligt att hålla sig.. och jag bajsade på mig! bajset kunde inte gå in i (där vatten dras in) så den stannade där, och det var hård bajs.. så jag fick plocka upp klumparna med händerna. Det var inte så illa, Helt naturligt och inte äckligt, ni som tycker att det är äckligt är helt barnsliga

    Men nu är det dags för kvällsmjölken :) ses Massa pussar och kramar! bleka bröst


    Godkväll

    ja, vi kan ha frågestund, börja skriv era frågor genom att komentera och jag kommer att svaara på dem imorgon! jag äter morötter nu, men gud får ont i magen den där medicinen verker inte!! jävladumma&%fitt#ku.k)(()4 !!!!!!!! Jag blir så pruttnödig mitt månadskort tar slut imorgon måste köpa mig ett nytt fan fan fan!!! har bara 400 min mor kommer bli fasiken arg på mej jävligt dumt av mig!!! jag tror inte jag orkar fixa min läxa ikväll, måste ta och sova om fem minuten!! mamma skrek just "OM FEM MINUTER MÅSTE ALLA BARNA VARA I SÄNGS" och "KOM IGEN OCH STÄNG AV DUMMA INTERNET NU" .....och jag kan inte göra något annat än att lyda ....stina är positiv hon ger inte upp så lätt

    Vissa saker är bara för....



    Titta här nedan, hennes tuttar syns, tack vare h&m:s baddräkter, köp aldrig baddräkter från h&m



    Jag får gaser av henne.



    Nytt liv utan gaser!

    Hejsan mina underbara readers jag är så glad att jag har er. ni är det bästa i mitt liv. jag kunde tyvärr inte skriva igår kväll vid tio eftersom internet inte fungerade mamma drog ut alla sladdar hon tjatade på att jag satt vid datorn för mycket, och att det kostade en förmögenhet för henne och pappa, eftersom jag fortfarande bor hos föräldrarna, så blir dem irriterade på det, men varför bry sig? dem betalar min dricka mat hyra och mer, men kläder köper jag själv jag föredrar UFF och andra kända secound hand , det som blir över från min skolbidrag sparar jag. ibland kräver mamma några hundra också. Men tack gud att pappa inte frågar om det. Ja..... idag var det en skoldag en helt vanlig men vi hade prov, men eftersom jag hade läkartid så missade jag det. Mina gaser mår mycket bättre nu jag har inga värk alls. det är så skönt jag blev sur när doktorn sa att ja skulle köpa en medicin för 150kronor, man kan ju köpa oxpytt för dem pengarna och så. När jag kom hem så sov astrid på golvet, och gissa vad! hon hade somnat med en köttbit i munnen! Jag kunde inte få ut den direkt, jag fick peta in fingrarna i hennes mini-mun. den hade verkligen trivits där, den stank som ägg och curry LAMM. men det var okej, jag väckte henne och bad henne borsta sina tänder ordentligt. till lunch var det biff med vitlökssås (speciellt till mig  måste ha vitlök i maten) och lite ris som jag tog från lillsyrrans räster.








    älsklings Jeansen: från ynique , 254:- fast rea
    bekväm tröja : Svenssonslager , 53:-
    favorit skorna : dinshoe, hela 350:- (ÄKTA SKINN) jätte sköna att gå i.

    glömde tacka er kära läsare, tack så mycket för era 16 komentarer igår. mycket roligt att läsa sådanna glada kommentarer. Nu ska jag på toaletten tar med mig en bok att läsa medans jag sitter där :) ♥

    Aktiv dag

    Haloj era söta gulliga minglande pinglor. idag vart det en aktiv dag och magen mår inte alls bra jag fick inte i nån mat då det bara kurrade hela tiden min mage kurrade hela tiden jag svimmade flera gånger det var så pinsamt, så fort det blev tystnad i klassrummet, så ..... MRRR dyker en gas upp, sen efter en stund är den borta, sen kommer den tillbax, sen sticker den IGEN. Och ni vill inte ge mig råd? jag blir jätte förbaskad. Därför så får ni INGA INLÄGG JAG SKRIVER INTE MER!!!!! JAG STREJKAR! JAG VILL HA MINST 10 KOMENTARER INNAN KLOCKAN 10 IKVÄLL. ANNARS ÄR DET SLUT MED STINA BLUE OCH INLÄGGEN HELT det är helt otrevligt av er.

    jag loggar inte in på blogg.se nå mer innan klockan tio ikväll

    JAG VILL HA TIO KOMMENTARER INNAN KLOCKAN 10 ANNARS TAR NI FÖRVÄL AV MIG ...

    Lista- StinaBlue

    Här kommmer den, listan som jag lovat om....



    ALLMÄNT...
    Namn: Stina - blue också
    Piercingar: Nej men snart vill jag ha en piercing, på min fot tå.
    Tatueringar: Nej, tyvärr inte
    Längd: 154,5 cm
    Skostorlek: 40 för det mesta
    Hårfärg: brunt
    Är du kär i någon: Ja
    Önskar du att du bodde någon annanstans: Nja kanske
    Tänker du på självmord: Tänker på ja, men inte för egen del
    Tycker andra att du är attraktiv: Det finns de som säger det
    Vilket shampoo använder du: använder tvål på håret.
    Vilken parfym använder du: ingen parfym jag gillar inte helt enkelt
    Vad är du rädd för: Ganska mycket ärligt talat
    Gillar du att tvätta: tvätta vadå?
    Gillar du Berg-och-Dalbana:  nej jag spyr alltid och mina magproblem dyker alltid fram .

    SENASTE...
    Film du hyrde: hyr ingen film
    Film du köpte: nalle puh och äventyren
    Låten du lyssnade på: Vinnaren - av Veronica Maggio
    Låten du hade på hjärnan: hej hej sommar
    Låten du laddade ner: laddar inte ned nåt på ett fuskvisande sett,
    Personen du ringde: mina mobil pengar är slut faktiskt.
    TV program du tittade på: bolibompa men nu fungerar inte tv:n
    Personen du tänkte på: alldeles för hemligt

    FAVORIT...
    Mat: oxpytt är det lyxigaste jag vet, men annars böner med vitlök
    Låt: nej inte låt oxpytt sa jag
    Sak att göra: försöka höja mitt självförtroende.
    Sport: innebandy
    Dryck: Kall öl + vitlök
    Kläder: ett rivet linne och ett par gamla shortz
    Film: kallepytt och onda jägarna
    Bil: antonietelyxoo 442

    ANTAL...
    Gånger du varit kär: alla mina kärlek har vart så olyckliga
    Gånger ditt hjärta brustit: alla gånger ja blivit kär
    Hjärtan brustit på grund av dej: Vet ej
    Gånger ditt namn varit med i tidningen: nej
    Ärr du har på kroppen: flera, mamma & pappas fel

    SENASTE...
    Bok du läste: Ansiktet av Dean Koontz
    Personen du fick mail av: tittejtan
    Personen du fick brev av: folktand vårde n
    Personen du fick sms av: Mobilen är tom med pengar smsar inte
    Gången hela din familj åt middag tillsammans: äter alldrig tillsamans

    ÖVRIGT...
    Vad har du gjort idag: oroat mig
    Var det kul: Nej
    Hur tidigt stiger du upp: Runt sju, i veckorna
    Gillar du att slåss: Nej men ibland tvingas jag
    Vad ska du göra ikväll: sova om jag inte hör bråk

    Är du seriös: alltid ?????
    Vad är du allergisk mot: fisk och mjölk prudukterna främst ost med lukt.
    Var har du ont: nacken
    Använder du hårspray: Nej
    Kan du stå på händer: Nej
    Favorit serie: Katty och ormarna

    ÖVRIGT MER...
    Salt eller socker: salt
    Gillar du ketchup: ja speciellt med vin
    Är du glad nu:  ungefer
    Var du glad igår: Nej
    Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja min läkare
    Vad dansar du till: kan inte dansa
    Stockholm är: En fin stad
    Göteborg är: Också en fin stad
    Kan du sjunga: Kan, kan jag väl, men inte så jättebra och någon vidare sångröst har jag inte
    Mer värt än guld: Lycka
    Spaghetti eller makaroner: har alldrig smakat det bara en gång, annars får vi bara bönor och lök/vitlök till middag/lunch.
    Ett land jag helst vill besöka:  Galapagosöarna
    Ska bli skoj: fjärtmaskin
    Ska inte bli skoj: Mycket
    Sparar till: nya kläder
    Väntar på: inte såmycket
    Pålägg som gäller: Stark ost
    Dagens dryck: Kaffe


    stinablue is happy

    Hej! idag var det skoldag en vanlig skoldag . vi fick sluta tidigt ungefär vid 1. vi hade inga lektioner att taigen. nu sitter jag här och smaskar i mig bönor och kallgjorda makaroner våran mikro är trasig. Till det får jag viklök.. men det är ialla fall gott. Mamma ärpå jobbet pappa med, lill systern astrid är i sitt rum :)
    Nu är det Disneydags, ha en trevlig måndags kväll med tanke på hur mörkt det är här i nacka.

    nästa gång jag skriver så lägger jag ut en lista.


    ny trend

    Ett väldigt bra tips till dom som har behov av en ny grill denna säsong.
    Kostar endast 5 eller 10 kr. På vissa ställen är dom faktiskt GRATIS.

    Du kan hitta dem i följande butiker:
    ICA
    Maxi
    Konsum
    Coop
    Willys
    Lidl

    Se bifogad bild hur den nya grillen används.
    Detta är en lyxvariant med övre galler som används till att hålla maten
    varm.


    Se bild på grillen

     :)

    farbror

    idag när min farbror skulle komma hem så ösregnade dt på honoom, och han blev blöt plus att han ramlade från cykeln. TA ETT TITT NEDAN


    aj ......min fars bror vila i frid

    Nyttigt är gott

    Tjenis.Måste strax ta och lägga mig, hoppas jag somnar då. Jag brukar ha väldigt svårt att sova på Söndagar, som en vana lite. Så har dt alltid varit. Jag sitter här bloggar och äter morötter. Man får så fint hår ochallt. det är jättegott och nyttigt. min favvo grönsak/frukt. Jummy. Jag har ju lite brunt hår, och jag får bara ljusare och ljusare tack morötter ! jag äter flera stycken varje kväll. det är jättebra och dessutom är dom emot gaser, min läkare sa dt till mig.



    Vilken färg föredrar ni? skriv en kommentar!
    we love carrots ..


    Veckans "MODE PÅ SHOW"

    Japp, en ny kategori. MODE PÅ SHOW. ni förstår säkert inte muh,.... dt innebär att jag lägger ut nån bild på nåt fint & trendigt , det kan vara kläder, skor eller bara något nytt som strax anländer till sveriges mode!

    Veckans mode på show blir....


    yes baby, nu anländer pälsen till oss , REDO SVERIGE ? läs mer på www.aftonbladet.se


    intressant .

    Söndagsblogg

    Hej allihopp. Jag blir jjätteglad när jag ser att flera har kommenterat possitivt,stort tack ska ni ha. Idag var vaknade jag tidigt, 8:00 gemfört med andra söndagar, så vaknar jag vid elva. men söndagar är ju sega det är det känt för.
    jag har massor med läxor att läsa :(  bu!

    2 DAY I WERE THIS:


    Klänning: xosara i stan 78:-
    Kofta (kardigen): lageirmansis 289:-
    Strumpisar: twilfit (REA) 10:- i höstas
    Skor (underbara): Etiskal 350:-

    ser ganska tjock ut men nej jag är smalare än så


    KLICKA ER TILL LÄNKARNA!

    http://www.youtube.com/watch?v=mEQct9ohgqg    rädd för sin egen skugga! haha



    http://www.youtube.com/watch?v=E8aprCNnecU         guuuuuullig :D gillar sin mamma bara när han får cookiz...

    goodevning

    Hej hej god kväll. nu gäller det att avslöja priset + att jag har lottat ut en vinnare....... jag önskar att alla kunde få vinna men så blir det tyvärr inte, inte så trevligt, men det blir definitivt kul för vinnaren att få priiiiiiset. för några månader sedan fick jag i present av mormor , ett par gummistövlar i zebra färger. vit och svart , men dem har bara legat i garderoben och jag har redan 2 par andra gummistövlar, därför använde jag dem inte en enda gång, men jag tyckte jättemycket om dem, men av nån konstig anledning så glömde jag helt bort att dem fanns. så nu lottar jag ut dem här i bloggen....... och en vinnare är redan bestämd.


    Det var bara 7 som deltog, inte så många och kanske ingen var så intresserad av min blogg.

    Stort grattis till Yoele, (yale) JAG HAR REDAN SKICKAT UT STÖVLARNA TILLSAMANS MED CHRISTINA A.:S NYA PARFYM, EN LITEN INSPIRATION! GRATTIS GUMMAN HOPPAS DU BLIR GLAD FÖR STÖVLARNA..





     










    puss


    Veckans- "SKULLE DU....?"

    SKULLE DUUUUUUUU.................


    HA PÅ DIG DETTA,

    förstooooooooooooooooora genom att tryyckkaaaaa

    OM DU SOMSÅ FICK 1450:- DIREKT I HANDEN NU!!


    SVARA GENOM ATT PUBLICERA EN KOMMENTAR. SKRIV NAMN, DU HAR CHANSEN ATT VINNA NÅT ;)


    /stina


    lördag + todays shopping

    Tjaaaaa. idag var jag och shoppa en ny jacka (jag skall strax publicera bild) den är varm och skön. För er som deltar i tävlingen; jag avslöjar priset lite senare idag om jag somså hinner, skoj va? vinnaren lottas ut ikväll men svar får ni imorgon spännande.




    Todays shopping:




    jordgubbsmössa från sawraus vid stan , 189:- otrolig bra pris är inte den helt dunderbar? komentera
    my love höstkappan kommer direkt ifrån sureilove också i stan;
    kappan är så himla unik och intressant, jag älskar hur den går vid magen BRED, tog en större storlek för breddens skull med. kolla bara på kragen där uppe , woooooooooooooooooooooooooooooooooooow !!! oförklarligt svårt att förklara hur mycket fin den är tänk dig själv i den hur skulle dt se ut OTROLIGT FINT, hursomhelt den är ifrån sureilove för 1475:- .... niceeeeeeeeeeee.


    kommer att uppdatera litesenare idag och avslöjja priiiiiset , puss

    RSS 2.0