Magen gör ont ända ner

Magen har varit hård som en boll i flera dagar och jag har inte mått riktigt bra. Och just nu sitter jag i toaletten, det är så jobbigt eftersom bajsklumpen fastnat. Vad ska jag göra? plocka ut den med en pincett?

Hjälp magen gör ont ända ner.


Fantastisk idée

Vad tror ni om det?
En ny restaurang i japan, där allt är toalett inspirerat.
Nu blir jag glad för jag vet vart jag ska åka nästa sommar.






Jag bjuder



Gullig va?.... uii..uii...ui...ui ..ui. Vill bara pussa den.

Söndag

Hej på er. Idag när jag skulle komma hem från min morgonspromenad vid 10 så hade jag glömt mina nycklar hemma, och ingen var hemma, dörren var låst. Vad gör man då? Knackar på hos en kompis och frågar om man kan bjudas på lunch, såklart. Jag knackade på hos Raisai och frågade om vi kunde laga lunch tillsamans, hon skulle först fråga sin mamma och sedan berätta för mig om det var ok. Så jag fick vänta en stund i hennes rum. Plötsligt hör jag ett kvinnligt skrik som sa: "Den där tjej´n har hon ingen hem eller vad är felet riktigt? Hon....den ....hungrige..hennes mor ...snåla" det var allt jag kunde höra med mina dåliga öron. Då gick jag ut ur rummet kramade mamman och sa "snälla bara idag...är utlåst vet du". Sen var det ok för de alla.



Köttbullar och snabbmakaroner. Räkor fanns också med fast inte på bilden. Mums, mums.


Kan inte sova

Jag kan inte sova, det är jättesvårt när man inte får mat för mamma. Kylen är nästan tom, tror att det finns lite mjölk i paketet kvar. Tänk om astrid var vaken då skulle jag säga till henne att säga till mamma att hon var hungrig så skulle jag få mat. Kan inte röra mig ur fläcken eftersom att jag hör att mamma sitter vaken i vardagsrummet och rapar. Men, jag måste smyga mig ut.

Knasigt med magen, måste också på toaletten. Hjälp mig har en diarréproduktion. Måste berätta för mamma.


Lunch nummer två

Nej, fick ingen mat. "Du har ju redan ätit, och förresten kommer du att bli fet, här ta det här, det borde mätta dig! glöm inte att det är vi som betalat dethär." sa hon och gav mig en tallrik med en 2veckors gammal morot i och en liten bit av brokollin igår kväll, som  pappa lagade.

Har ni en snål mamma? Hur upplever ni det? Hur klarar ni er.
Nu ska jag in till mitt rum och låsa in mig med mina små grönsaker i tallriken.

Gråter




Allt jag fick.

Lördag eftermiddag

Hej på er. Jag har haft en jättekul lördagsmorgon och eftermiddag. Gloria och jag hade planerat att åka in och shoppa lite, på favoriterna; UFF & Den vackraste princecan. De har nämligen stor utförsäljning. Efter det så tänkte vi luncha lite gott tillsamans på en god restaurang! Så först ut var vi på alla möjliga affärer, jag hittade en massa men jag hade inte lust att slösa pengarna på sånt, för jag ville att pengarna skulle räcka till lite mer grejer. Men 3 saker fastnade jag för, en übersnygg kjol, med mörka kylfärger, en grön axelbandsväska, och en halsduk i liknande färg. Jag hade letat efter en exakt sån kjol och nu hade jag en. Alldeles för mig själv. Gloria hittade ett par klackaskor för sig, i guld. Dem är skönhet. Jättefina satt de på henne perfekt till en vår-sommar dag. När vi hade handlat klart och var supernöjda då fick jag ont i magen, gick in på Mcdonalds för de hade toaletter gratis. När jag kom ut satt Glory och väntade på mig utanför, hon stod och stirrade på menyerna och sa " Kan inte vi köpa...." NEJ absolut inte sade jag, det går inte, McDonalds är för dyrt. Kom så går vi till vår restaurang istället. Jag har bara ätit en gång förr på Mcdonalds och det var svindyrt. Aldrig köpa därifrån.

Så vi gick till vår fina trevliga restaurang och satt där alldeles glada och åt, men mitt i maten fick jag ont i magen, så vad gjorde jag? Gick på toa, men denna gång var jag tvungen att betala 20kr för att gå på muggen, bråkade lite med servitrisen, det är ju gratis att sitta på en stol för att göra sina saker. Då sa han "okej men dörren får du ha öppen, annars betalar du ett par 5kronor". Det var helt ok för min del. Jag måste ju klara mig till slutet av månaden får ju inga pengar av föräldrarna, är ju en stor tjej nu. Tänker inte gå runt för att betala till en dum toalett. Vem vet, kanske servitrisen skulle ha pengarna i sina egna fickor. Dumheter heller!

 
Väska halsduk och kjol köpt från DEN VACKRASTE PRINCECAN affären heter så .

Nu har mamma hämtat med sig mat igen, ska se om jag kan sno till mig något, önska mig ett lycka till.

Nytt

Förutom magen och gaserna, så har jag fått något nytt. Nämligen diarré. Allt jag äter töms i toalettenefter ca 2 min. Det är bara för mycket. Både mina gasvärkstabletter och diarrétabletter är slut, måste ta mig ner till apoteket och köpa, när jag fått pengar tillräckligt.

Ensam hemma sitter jag och grinar samtidigt som jag försöker få i min lite gurkbitar. Det sägs vara bra för diarré-magen. Allting bara snurrar till i magen som en torktumlare. Hjälp mig någon, jag blir uppäten. Allt detta plus att jag har mina springmaskar som joggar i rumpöppningen. Aj Aj Aj.


I toaletten just nu

Just nu sitter jag här i toaletten, har med pappas bärbara dator i knäna, har suttit här i snart en och en halv timma. Har jätteont, det gör så ont.

Måste ta mina magvärkstabletter. Usch, har inte hunnit äta någon måltid, bara cornflakes och sirap till frukosten! Har ju inte haft tid, det gör så ont i magen och hjärtat gråter.


En händelse

Soppan smakade fantastisk. Speciellt kycklingen. Just nu käkar jag filmjölk med vitlök, så det rapas massor här i mitt rum. Jag skulle skämmas om mina föräldrar kom in just nu. Astrid sover djupt ser jag, hon var duktig idag som hjälpte mig med disken.

När min pappa var i toaletten tidigare idag så blev jag lite toanödig. Och det var inte bara kiss som stod på kö utan skit också. Naturligt vet ni. Iallafall, jag stod och knackade på och skrek "men skynda, snälla jag kan inte hålla mig" och då rådde han mig att ta en svart stor plastpåse eftersom han skulle ta sin tid i toaletten. Och det gjorde jag! Vadå? Jag kunde inte hålla mig det blev för mycket. Det är ju ett bra sätt, tänker göra så från och med nu när toan är upptagen, till och med när den är ledig, eftersom det är mer bekvämt för skärten att bajsa i en påse. Tycker jag i allafall.
Nu tänker jag lägga mig och sova.




Visst liknar vi varandra, han i orange skjorta och jag?

Åh

Titta här, titta titta titta. Jag hittade den här underbara dikten bland kommentarerna, postat av en grabb som heter Bernard.

Stina,♥
om du bara visste
den kärleken jag bär på till dig,
den är så stor,
mycket mer än den till mor,
du gör min dag vacker,
med eller utan spackel,
du är den enda som jag förstår mig på,
för du och jag är två endå,
I livet gör du mig glad,
det kan jag inte dölja, jag är din slav.



Måltid

Jag har nu lagat min champinjonsoppa med riven ost och kyckling i. Jag dräglar över den just nu, måste skynda mig innan hjärtat stannar. Älskar det här, helt underbart. Måste bara tvätta mina händer från mitt förgående toabesök.


Puss trevlig helg.


Stina har varit på shopping

Hej hej på er kära ni. Idag har jag varit en glad Stina hela dagen. Det började med att jag råkade somna när jag satt på skolbänken och lyssnade på lektionen, och läraren som gick igenom ett nytt kapitel i boken som var jätteviktigt. Jag bara satt och Gloria sa att jag hade blundat och hade öppen mun. Det var det konstigaste. Somna sittandes?
Efter skolan så kom jag på att jag hade en 100lapp på mitt uttagskort, och då tänkte jag att ja kunde köpa en fin vår&sommar blus för den! Jag köpte en jättefin rosa blus, den gick på 75:- lite dyr, men jag gillade den verkligen.
Efter lite promenad i stan så blev jag skitnödig, och Mcdonald's var det närmaste som fanns då. Så jag gick in dit, på toalett. Jag trodde att jag hade låst min dörr, men det hade jag tydligen inte. Så en som jobbade där kom in utan att se mig, jag bara satt där, jag kände dålig lukt och oroade mig för mannen. Men han bara gick utan att se på mig, jag rodnade till ordentligt som en enda stor tomat.

Och nu ska jag på toalett en gång till.

Innan jag sover

Innan jag sover så tänkte jag bjuda på dethär, nämligen 5 saker ni inte visste om Stinablue :

1.) Många har den vanan att bita på naglar, men jag är inte alls den slags personen. Istället äter jag snor.
2.) Champinjonsoppa med doppade otvättade fötter är min favorit, absolut.
3.) Det är ett måste att sova innan kl 9 varje dag.
4.) Jag har aldrig använt parfym. I hela mitt 17-åriga liv.
5.) Ibland biter jag på mina fotnaglar.


NEJ, det är inte på skoj. Allt som står ovan stämmer 100procent.



Vilar

Hejsan svejsan. Hur mår ni? Jag mår toppen, ska snart lägga mig ner i sängen och vila ut en stund, men först tänkte jag skriva lite på min blogg. Gud vad jag tycker att det är härligt med glass och sirap ovan! Jag älskar det. Sirap alltså. Tycker inte ni att det är gott. Jo jag lovar, prova på sirap och glass. Det är världens godaste!

Idag var jag i skolan hela dagen. Mina gaser är som försvunna. Blir så glad, det är ju min lyckodag då, när jag inte lider. Jag och Gloria var på en kort fika idag. Var jättesugen på mackor och då tänkte jag också fira det att jag inte hade ont i magen..för jag blev superglad. Beställde 4 mackor med vitost och grönsaker, och sedan en mini-latte till. Och ja, det smakade mycket väl.

Nu ska jag fortsätta att njuta medans jag inte har värk och så. Tack för mig!


Den var ljuvligt god...



Ett nytt försök

Okej. Jag tar och gör ett nytt försök. Jag blev så arg tidigare här att jag hade sönder min skål med frukt. Det var ju ett bra inlägg ni skulle få och jag hade skrivit en massa. Men nu är alla tankar som borta med vinden. Skrev att jag gjorde något pinsamt idag. Verkligen pinsamt. Jag skrämde bort 4 unga karlar idag. Jo, såhär var det.. Efter en lektion så hade jag värk i magen, magont. Så jag beslöt mig för att ta en promenad i skolans trädgård. Och utan Gloria. Jag bad om att få vara själv ett tag eftersom jag hade gaser att släppa. Det var ju endå bara några enstaka gaser. Jag går och går i gården och tänker "nu kan du allt släppa en fjärt" och "nu nu stina, ingen är bakom dig". Då släpper jag, och det låter som en riktig pruttfajt. Jag vänder mig om och ser de fyra grabbarna stå alldeles stilla, och jag brast i ett "Oj förlåt för besväret, jag bara hade så ont..." Innan jag hann säga klart meningen var de borta! Utom synhåll.

Nu sitter jag här med ett kallt glas vatten i handen och försöker lugna ner mig för inlägget ni vet.. det var inte alls lätt att skriva så mycket och sedan är allt bara Poff-borta.

http://stockholm.city.se/nyheter/2009/02/10/Darfor_piercar_vi_oss_dar_nere/

Länken ovan är ett måste att klicka sig in på..NU. Själv ska jag på ett ovanligt långt toabesök!

En onsdag - ALLT FÖRSVUNNET





SKREV ETT JÄVLIKT LÅNGT INLÄGG MEN NU ÄR ALLTING BORTA, JÄVLA SNDFOSGSDPPBLOGG.SE!!!!!

Söndag

Har fått tillbaka mina springmask. Magen värker.


Nya favoriten

Fick komma ut ur toaletten när magen slutat bråka och jag mådde lite bättre. Jag och Gloria tog oss ut på en promenad och beslöt oss senare att äta kvällsmat ihop på en trevlig och god restaurang! Kan inte förså hur god den smakade, min nya favorit.

Det blev en härlig gryta, innehåller röd lök, rivna morötter, tonfisk, flytande margarin, krossade tomater smaksatta med chili, salt och peppar och till det fri mängd kokt spagetti.

På måndag har jag tid hos min läkare Ingvar igen, han har kommit på en ny metod för magen, det enda jag kan göra nu är att hoppas. Eller vad säger ni? Häpp, nu ska jag ta mig en banan sedan byta lakanet på min säng (ja, eftersom Astrids tjejkompis släppte gaser och kissade på den tidigare idag).


den underbara maten. Gluffs Glaffs.. det smakade verkligen.

Lördag

Hej. Här sitter jag i toaletten med labtopen i knäna. Har suttit här halva dagen nu och magen värker! Är så hungrig har suttit här en lång stund. Jag har tappat bort min medicin och då kan jag inte lämna toaletten så lätt. Det är väldigt jobbigt. Gloria var här och hälsade på mig för någon timma sedan, hon lovade att komma tillbaka men hon har inte kommit än. Vart är du Glory? Kom, jag behöver en vän!

När jag väl mår bättre så tänkte vi ut på en promenad eller till någon restaurang för att käka lite gott tilsammans och spendera lite bra tid. Annars så har jag inte gjort någonting annat än suttit hemma och haft ont. Ska också dra iväg till apoteket strax, för att köpa mig fotkräm och viktig medicin.

Hoppas jag mår bättre och kan blogga lite senare ikväll med.

Snart alla hjärtans dag, vad hade ni tänkt er att göra? Många kramar.


Oj, titta




Oj vad människor använder hjärnan för att tänka till. Fin cykel förresten.



Aj, jag tycker så synd om denhär söta giraffen. Skidor?



Aj oj, vad smart. En bil styrs av kossor. Jättefin idé.


Skratta inte åt denne söte pojk.


Ja, vi vet att ni är långa!

Manamana - en favorit


Tutututu, Manamana, tututu, Manamana................

Favorit musik. Den låten ingår i min mp3. Brukar lyssna på den på Bild &drama lektionerna. Får en sådan bra koncentration. Och på toaletten också. Magen slutar värka då.

Mmmm...

Gynekologen undersköter sin apvän!


Bakat glada bullar

Godkväll på er kära ni.

Astrid ska på kalas imorgon och hon har inte köpt någon födelsedagspresent till födelsedagsbarnet. Det hann hon inte göra. Därför kom jag på en väldigt söt idé till henne. Baka bakelser. Jag är ju proffsig på dethär med baka. Och för en stund sedan så bakade vi världens godaste bakelse. Innehåller en del socker, men frukt kan man ju också äta det tillsamans med så blir det endå nyttigt. Så! Bra idé va? En bild ska ni få se på mina bullbröd. Hoppas födelsebarnet blir glad!


Grattis Fredrika, 7 år.

Men nu måste jag ta en tripp till toaletten.

Äntligen är det helg

Jag älskar helg. Det är det enda som gör mig glad. Jag har gjort en massa på sistonde, men har inte hunnit blogga och berätta för er. Idag var jag i skolan hela dagen! Wow, hela dagen. Visst är jag duktig som står ut med allt magont och endå arbetar hårt i skolan. Jag tycker att jag är duktig. Men lite fis här och där mellan rasterna skadar väl inte? Tycker inte jag i allafall. På Filosofi lektionen idag så mådde jag pyton. Jag kunde inte röra mig ut ur fläcken, magen skrek av ilska och bena darrade av allt ont, snoret rann och jag hade inget  papper någonstans! Nej, gud vad jag skämdes. Det var det pinsamaste hittills. Jag förstår inte varför? Men jag hade verkligen ont i magen. Det var en hemsk känsla. Gaserna stod på kö efter varandra i magen och ville komma ut, men jag stod emot. Det var jätte jobbigt. Gloria pratade med läraren och han var snäll som lät mig gå ut mitt på en viktig stund i lektionen. Hon talade om för honom vad felet var, och han blev orolig för mig (eftersom han är vikarie). Där satt jag i toaletten, krystande. Han kom dit då och då, knackade och frågade om allt var ok. Det var det verkligen inte.

Igår efter skoldagen och plugget, så tänkte jag att jag skulle dra in till en bra skoaffär i stan! Gloria följde med mig såklart, min bästa vän någonsin. Vi hittade ett par skor var, och glada blev vi, också.

Härligheterna :


ett par sådanahära(röd färg), de är otroligt fina, och värmer...det gör de också!

Någon är tillbaka

Gissa den markerade mannen VEM KAN DET VARA?


RSS 2.0